Dit ben ik

Ik ben Hanneke Boas. Behalve echtgenote en moeder ben ik teamleider op een polikliniek en coach. Naast mijn opleiding tot verpleegkundige, management in de zorg heb ik mijn kennis en kunde uitgebreid met opleidingen coachen en wandelcoachen.

Mijn expertise ligt met name bij vrouwen rond de vijftig, werkzaam binnen de gezondheidszorg die dreigen vast te lopen door alle veranderingen, automatisering en regelgeving binnen de zorg. Zij lopen op hun tenen, zien jongeren hun voorbijstreven, volgen extra scholing en gaan nog maar een stapje harder lopen. Echter diep in hun hart weten zij dat dit de oplossing niet is. Het gevolg irritatie, slecht slapen, piekeren etc.

Ik weet dat juist deze groep vrouwen heel veel heeft te bieden. Een enorme hoeveelheid kennis en kunde bezit. Alleen het komt er niet uit. Het is geblokkeerd door alles waar ze aan moeten voldoen. Hun hoofd zit vol, er is geen ruimte meer voor hun passie. De passie waarvoor zij ooit voor de gezondheidszorg hebben gekozen. Er is geen ruimte voor de dingen waar ze goed in zijn en waar ze van genieten.

Waarom coachen?

Ik herken en begrijp waarom het gebeurd (ook uit eigen ervaring). Door de veranderingen en het gevoel door te moeten kom je in een vicieuze cirkel, ben je aan het overleven en is er geen ruimte in je hoofd om juist aanspraak te maken op de dingen waar je wel goed in bent.

Met het coachprogramma ‘Focus op Jou‘, loop ik een stukje met je mee en leer je de focus te leggen op de dingen waar je goed in bent. Terug naar je passie.

Waarom wandelen?

De frisse natuur en het buiten zijn werkt rustgevend en heeft een positief effect op lichaam en geest. Al wandelend wordt het rustiger in je hoofd en kun je helder denken.

© Copyright - Hanneke Boas Wandelcoaching | Website gemaakt door Coach4Website