Wandelcoachprogramma ‘Focus op jou’

Wandelcoaching

Het coachen buiten, in de frisse natuur is de meest ontspannen manier van coachen. Naast ontspanning, inspiratie en inzicht, zorgt het voor creatieve oplossingen, vermindering van klachten en geeft het een goed gevoel over jezelf en een nieuwe kijk op de situatie.

Door letterlijk in beweging te komen zal je doel ook makkelijker haalbaar zijn. Stappen zetten/lopen is vooral heel prettig als je het gevoel hebt “vast te zitten“ in een vraagstuk.

Kennismakingsgesprek

“Zit je in een situatie waar je niet tevreden over bent, ga je gebukt onder de enorme werkdruk of heb je het gevoel niet alles meer onder controle te hebben en spreekt het wandelend coachen je aan?”

Neem dan contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis kennismakingswandeling van 45 minuten. We vertrekken vanaf Natuurbelevingscentrum “de Oostvaarders” in Almere en wandelen door de Oostvaardersplassen.

Focus op jou

Het individuele wandelcoachprogramma ‘Focus op jou’ bestaat, naast een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, uit vier prachtige wandelingen waarin we teruggaan naar jou met de focus op de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent.

Aan de hand van de omgeving en een aantal oefeningen maken we je vraagstukken visueel en concreet. De oefeningen zijn erop gericht de verandering te ervaren en je te helpen om in het hier en nu te zijn zodat je ruimte krijgt  voor nieuwe invalshoeken en inzichten.

Al wandelend wordt het rustiger in je hoofd en kun je helder denken.

Het wandelen door de Oostvaardersplassen met zijn populatie aan vogels, reeën, herten, paarden, vossen, planten, maakt gedachten los. Je vergeet de tijd en geniet van kleine dingen. In je eigen tempo ontdek je nieuwe mogelijkheden om weer grip op je leven te krijgen. Je komt tot rust en ontdekt wat je wilt. Je durft besluiten te nemen en ze ook uit te voeren.

Een wandeling duurt 1,5 uur inclusief koffie of thee na afloop.

Wat levert het op?

Wat levert het wandelcoachprogramma ‘Focus op jou’ je op?

  • Hoe je ontspant in deze situatie
  • Hoe je weer energie krijgt
  • Leer je je focus te krijgen
  • Weet je weer wat je echt leuk vindt
  • Weet je weer waar je hart sneller van gaat kloppen

Zodat je kunt ontspannen.

© Copyright - Hanneke Boas Wandelcoaching | Website gemaakt door Coach4Website